KRATOS

Afectiuni copii

Cu o abordare specializată în terapia pediatrică, suntem aici pentru a-ți oferi informații detaliate despre diverse afecțiuni care pot afecta copiii, precum și soluții și tratamente adaptate vârstei și nevoilor lor specifice. Împreună, explorăm universul sănătății copiilor și oferim sprijin pentru o copilărie fericită și sănătoasă.

Paralizie cerebrala

Paralizia cerebrală este o afecțiune complexă care poate afecta controlul mișcărilor datorită leziunilor cerebrale. Prin terapia de recuperare, oferim sprijin și soluții adaptate pentru a îmbunătăți calitatea vieții copiilor afectați.

Sindrom Down

Sindromul Down este o condiție genetică ce poate aduce cu sine provocări în dezvoltarea copilului. Prin terapia de recuperare, încurajăm dezvoltarea abilităților și oferim suport pentru a ajuta copiii să-și atingă potențialul maxim.

Mircocefalie

Microcefalia este o afecțiune care afectează dezvoltarea capului copilului. Cu ajutorul terapiei de recuperare, ne străduim să promovăm dezvoltarea optimă a creierului și a abilităților motorii.

Torticolis

Torticolisul poate afecta mișcarea capului și a gâtului. Prin terapia noastră de recuperare, ajutăm la relaxarea mușchilor și la restabilirea unei mișcări corecte a capului.

Plagiocefalia

Plagiocefalia sau deformarea capului, poate necesita intervenție pentru corectare. Prin terapia noastră de recuperare, lucrăm pentru a reda forma naturală a capului.

Metatarsus adductus

Această afecțiune poate afecta aliniamentul picioarelor. Terapia noastră de recuperare se concentrează pe îmbunătățirea poziției piciorului pentru o dezvoltare sănătoasă.

Coxa Vara / Valga

Deformările articulațiilor șoldului pot cauza dificultăți în viața de zi cu zi. Cu ajutorul terapiei de recuperare, lucrăm pentru a ameliora simptomele și pentru a restabili mobilitatea.

Genu Varuum/ Valguum

Deformările picioarelor pot necesita corecție. Prin terapia de recuperare, ajutăm la alinierea corectă a picioarelor pentru o dezvoltare sănătoasă.

Scolioza, cifoza, hiperlordoza

Aceste afecțiuni ale coloanei vertebrale pot fi gestionate și corectate prin intermediul terapiei de recuperare, ajutând totodată la menținerea unei posturi corecte.

Intarziere in dezvoltarea neuromotorie

Întârzierea dezvoltării neuromotorii poate fi depășită prin terapia de recuperare, care stimulează și îmbunătățește abilitățile motorii ale copiilor.

Programează o consultație și fă primul pas spre vindecare!

Programare


Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nume

This will close in 0 seconds

Programează-te Call Now Button