KRATOS

Servicii clinică recuperare medicală
Kratos Recovery Clinic București

În cadrul clinicii Kratos Recovery Clinic București, ne dedicăm îmbunătățirii sănătății și calității vieții pacienților noștri prin furnizarea unui spectru complet de servicii de recuperare medicală specializate. Echipa noastră de specialiști în domeniul kinetoterapiei și terapiilor fizice utilizează metode moderne și personalizate pentru a aborda diverse afecțiuni și nevoi ale pacienților noștri. De la consultanță detaliată la tehnici avansate, suntem aici pentru a te sprijini pe întreaga durată a recuperării.

Servicii

Consultatii

În cadrul consultațiilor, evaluăm starea fizică și nevoile pacientului pentru dezvoltarea planului de tratament adecvat.

Kinetoterapia se bazează pe exerciții terapeutice și mișcare controlată pentru îmbunătățirea mobilității și reducerea disconfortului.

Fizioterapie

Fizioterapia utilizează tehnici specializate pentru a trata afecțiuni și disfuncții musculare sau articulare.

Terapie Manuala

Prin tehnicile de terapie manuală, se manipulează articulațiile și țesuturile moi în vederea relaxării musculare, restabilirii mobilității și reducerii tensiunilor.

Elongații

Elongațiile îmbunătățesc flexibilitatea și previn leziunile prin întinderea și relaxarea mușchilor și țesuturilor.

Clinica recuperare
RECUPERARE MEDICALĂ

Aici, la Kratos Recovery Clinic

Fiecare dintre aceste servicii este administrat cu profesionalism și atenție la nevoile tale, asigurându-ne mereu că primești tratamentul adecvat pentru o recuperare optimă.

Kinetoterapie copii
Programează o consultație și fă primul pas spre vindecare!