KRATOS

Servicii

Servicii copii

Consult si Evaluare

Primul pas esențial în procesul de recuperare este consultul și evaluarea atentă a nevoilor individuale ale fiecărui pacient, pentru a dezvolta un plan de tratament personalizat și eficient.

Servicii copii

Kineto BEBE

Pentru cei mai mici dintre noi, Kineto BEBE aduce expertiza și atenția specializată pentru a asigura dezvoltarea și creșterea sănătoasă a bebelușului tău, prin terapie și îngrijire dedicată.

Servicii copii

Kinetoterapie NEUROMOTORIE

Kinetoterapia neuromotorie se concentrează pe îmbunătățirea controlului motor și a coordonării, ajutând pacienții să recâștige funcționalitatea în urma unor afecțiuni neurologice.

Kinetoterapie POSTURALA

Abordarea posturală în kinetoterapie are scopul de a corecta și îmbunătăți aliniamentul și postura corpului, contribuind la sănătatea generală și la prevenirea problemelor musculo-scheletice.

Kinetoterapie ORTOPEDICA

Kinetoterapia ortopedică adresează problemele legate de sistemul musculo-scheletic, ajutând la recuperarea și restabilirea mobilității în urma leziunilor sau afecțiunilor ortopedice.

Recuperare Neuro- Psihomotorie

Recuperarea neuro-psihomotorie vizează dezvoltarea și îmbunătățirea abilităților motorii și cognitive în cazul pacienților cu afecțiuni neurologice.

Servicii copii

Terapie Manuala

Terapia manuală utilizează tehnici specifice de manipulare pentru a ameliora durerea, restabili funcționalitatea și promova vindecarea în afecțiuni musculo-scheletice.

Servicii copii

Terapia VOJTA

Terapia Vojta este o metodă terapeutică complexă, care se concentrează pe stimularea reacțiilor motorii instinctive pentru a îmbunătăți controlul și funcționalitatea corpului.

Servicii copii

Terapia SCHROT

Terapia Schrot este o abordare terapeutică holistică, care integrează tehnici manuale, posturale și kinetoterapie pentru a trata diferite afecțiuni musculo-scheletice și posturale.

Abonamente

Oferă-i celui mic posibilitatea să se bucure de fiecare clipă a copilăriei făcând exact ce-i place, fără constrângeri sau dureri! Alege abonamentul potrivit de recuperare medicală, conceput special pentru a sprijini dezvoltarea sănătoasă a copiilor cu ajutorul unui tratament regulat și personalizat, în mod convenabil și avantajos.

Abonament Kineto 6

Kinetoterapie posturala/ profilactica nelimitat
+ 12 sedinte fizioterapie (6 luni)

7500 RON

Abonament Kineto 3

Kinetoterapie posturala/ profilactica nelimitat
+ 8 sedinte fizioterapie (3 luni)

4900 RON

Afecțiuni

Cu o abordare specializată în terapia pediatrică, suntem aici pentru a-ți oferi informații detaliate despre diverse afecțiuni care pot afecta copiii, precum și soluții și tratamente adaptate vârstei și nevoilor lor specifice. Împreună, explorăm universul sănătății copiilor și oferim sprijin pentru o copilărie fericită și sănătoasă.

Paralizie cerebrala

Paralizia cerebrală este o afecțiune complexă care poate afecta controlul mișcărilor datorită leziunilor cerebrale. Prin terapia de recuperare, oferim sprijin și soluții adaptate pentru a îmbunătăți calitatea vieții copiilor afectați.

Sindrom Down

Sindromul Down este o condiție genetică ce poate aduce cu sine provocări în dezvoltarea copilului. Prin terapia de recuperare, încurajăm dezvoltarea abilităților și oferim suport pentru a ajuta copiii să-și atingă potențialul maxim.

Mircocefalie

Microcefalia este o afecțiune care afectează dezvoltarea capului copilului. Cu ajutorul terapiei de recuperare, ne străduim să promovăm dezvoltarea optimă a creierului și a abilităților motorii.

Torticolis

Torticolisul poate afecta mișcarea capului și a gâtului. Prin terapia noastră de recuperare, ajutăm la relaxarea mușchilor și la restabilirea unei mișcări corecte a capului.

Plagiocefalia

Plagiocefalia sau deformarea capului, poate necesita intervenție pentru corectare. Prin terapia noastră de recuperare, lucrăm pentru a reda forma naturală a capului.

Metatarsus adductus

Această afecțiune poate afecta aliniamentul picioarelor. Terapia noastră de recuperare se concentrează pe îmbunătățirea poziției piciorului pentru o dezvoltare sănătoasă.

Coxa Vara / Valga

Deformările articulațiilor șoldului pot cauza dificultăți în viața de zi cu zi. Cu ajutorul terapiei de recuperare, lucrăm pentru a ameliora simptomele și pentru a restabili mobilitatea.

Genu Varuum/ Valguum

Deformările picioarelor pot necesita corecție. Prin terapia de recuperare, ajutăm la alinierea corectă a picioarelor pentru o dezvoltare sănătoasă.

Scolioza, cifoza, hiperlordoza

Aceste afecțiuni ale coloanei vertebrale pot fi gestionate și corectate prin intermediul terapiei de recuperare, ajutând totodată la menținerea unei posturi corecte.

Intarziere in dezvoltarea neuromotorie

Întârzierea dezvoltării neuromotorii poate fi depășită prin terapia de recuperare, care stimulează și îmbunătățește abilitățile motorii ale copiilor.

Costuri Servicii
Serviciu
Preț
Consult medic specialist
300 Ron
Control medic specialist
150 Ron
Evaluare posturală/ musculoscheletală
250 Ron
Evaluare neuromotorie
250 Ron
Ședință individuală terapia Vojta, Schroth
300 Ron
Ședință kinetoterapie de grup
200 Ron
Abonament kinetoterapie 8 ședințe (45 min)
1200 Ron
Abonament Kinetoterapie 12 ședințe (45 min)
1800 Ron
Ședință individuală Kineto Bebe
300 Ron
Abonament Kineto Bebe 8 ședințe
1600 Ron
Abonament Kineto Bebe 12 ședințe
2400 Ron
Abonament terapie manuală Fizioterapie 8 ședințe
2000 Ron
Abonament terapie manuală Fizioterapie 12 ședințe
3000 Ron
Ședință individuală terapie manuală Fizioterapie
300 Ron
Programează o consultație și fă primul pas spre vindecare!