Member Info

Post placeholder image

Contact Info

Fringilla urna porttitor rhoncus dolor purus. Luctus venenatis.

udesign@janice.com+(000)245-7890

Alexandru Negoiță

Kinetoterapeut

Alexandru Negoiță este un kinetoterapeut talentat, ale cărui competențe și dedicare îi definesc activitatea profesională în cadrul Kratos Recovery Clinic. 

Absolvent al Universității Naționale de Educație Fizică și Sport din București, cu specializare în Kinetoterapie și Motricitate Specială, Alexandru își continuă formarea academică prin studii de masterat în Nutriție și Remodelare Corporală.

Expertiza sa este completată de cursuri avansate de masaj somatic și reflexoterapie, urmate la Casa de Sănătate „Dragomir” din București, care îi permit să ofere o gamă largă de tratamente personalizate pacienților săi.

În clinică, Alexandru este responsabil cu elaborarea și conducerea planurilor de tratament individualizate, axate pe reeducarea deficiențelor motorii sau pe prevenirea și recuperarea dizabilităților. 

Utilizează o varietate de tehnici de terapie manuală, precum deep tissue, electroterapie, ultrasunete, și terapia TECAR, adaptându-le în funcție de necesitățile specifice ale fiecărui pacient și de obiectivele terapeutice stabilite.

Pe lângă competențele tehnice, Alexandru se distinge prin abilitățile sale de a lucra în echipă, o trăsătură inspirată din pasiunea sa pentru jocurile de echipă. Aceasta se reflectă în abordarea sa profesională, unde colaborează strâns cu colegii pentru a asigura cele mai eficiente strategii de recuperare. 

Deschis și mereu gata să ofere sau să primească ajutor, Alexandru pune un accent deosebit pe crearea unui mediu terapeutic care favorizează recuperarea optimă a funcțiilor afectate.

Dedicat misiunii de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților, Alexandru Negoiță combină cunoștințele teoretice cu aplicarea practică într-un mod care nu doar că alină durerea, dar și restabilește mobilitatea și îmbunătățește performanța generală a corpului. 

Prin abordarea sa personalizată și empatică, Alexandru contribuie semnificativ la reputația Kratos Recovery Clinic ca centru de excelență în domeniul recuperării medicale.

Programare


Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nume

This will close in 0 seconds

Programează-te Call Now Button