Member Info

Post placeholder image

Contact Info

Fringilla urna porttitor rhoncus dolor purus. Luctus venenatis.

udesign@janice.com+(000)245-7890

Andreea Orheanu

Kinetoterapeut Pediatru

Alina Preda este un kinetoterapeut pediatru cu peste șapte ani de experiență, specializată în recuperarea medicală a copiilor, de la nou-născuți prematuri până la adolescenți. 

Este acreditată în terapia Bobath-NDT (Neuro-Developmental Treatment) de către European Bobath Tutors Association (EBTA), o recunoaștere a competențelor sale în lucrul cu copiii care necesită intervenții terapeutice specializate pentru o varietate de afecțiuni neurologice și motorii.

Alina este de asemenea calificată în metoda RCM (Reflex Crawling Method) și a dedicat o parte importantă a carierei sale pentru a sprijini dezvoltarea sănătoasă a copiilor cu provocări diverse, concentrându-se în special pe cei cu start dificil în viață, cum ar fi nou-născuții prematuri. 

Abilitatea ei de a adapta terapia la nevoile unice ale fiecărui copil, împreună cu o abordare blândă și empatică, o face o resursă valoroasă pentru familiile care se confruntă cu provocările recuperării pediatrice.

Expertiza sa se extinde la gestionarea unui spectru larg de condiții pediatrice, de la întârzieri în dezvoltare, probleme de coordonare și echilibru, până la condiții mai complexe cum ar fi paralizia cerebrală și alte tulburări neuromotorii. 

Își folosește cunoștințele aprofundate pentru a implementa programe de reabilitare care îmbunătățesc nu doar abilitățile fizice ale copiilor, ci și încrederea și independența lor.

Prin terapia personalizată, Alina Preda ajută copiii să atingă etapele de dezvoltare la potențialul maxim, susținând în același timp familiile în procesul de reabilitare. Educația continuă și dedicarea sa față de îmbunătățirea calității vieții copiilor fac din Alina o profesionistă deosebită în domeniul kinetoterapiei pediatrice. 

Ea este nu doar un terapeut care aplică tehnicile învățate, ci un partener de încredere pentru părinții care își doresc ca micuții lor să prospere și să se dezvolte armonios în ciuda provocărilor medicale.

Programare


Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nume

This will close in 0 seconds

Programează-te Call Now Button