Member Info

Ciprian Chivu
Ciprian Chivu

Contact Info

Fringilla urna porttitor rhoncus dolor purus. Luctus venenatis.

udesign@janice.com+(000)245-7890

Ciprian Chivu

Ortopedie și Traumatologie

Ciprian Chivu este un fizioterapeut cu peste șapte ani de experiență, specializat în terapia manuală ortopedică (OMT). 

Zona sa de expertiză este pe recuperarea funcțională și optimizarea performanței atletice, combinând tehnici avansate de terapie manuală cu o înțelegere profundă a dinamicii corporale sportive.

Înainte de a deveni fizioterapeut, Ciprian a fost activ în sportul de performanță până la vârsta de 20 de ani, experiență care i-a oferit o perspectivă valoroasă asupra nevoilor atleților profesioniști și semiprofesioniști. 

Această fundație sportivă îi permite să aplice cunoștințele sale într-un mod practic, identificând rapid cele mai eficiente metode de reabilitare și prevenție a accidentărilor.

Specializarea sa în Terapia Manuală Ortopedică îi conferă abilități deosebite în tratarea disfuncțiilor specifice și a durerilor musculo-scheletice, folosind tehnici care facilitează recuperarea rapidă și reducerea durerii. 

Ciprian este recunoscut pentru abordarea sa personalizată în tratament, care vizează nu doar alinarea simptomelor, ci și corectarea cauzelor subiacente ale problemei.

Practica sa este bine integrată cu cele mai noi cercetări în domeniul fizioterapiei, folosind abordări bazate pe dovezi pentru a asigura cele mai bune rezultate pentru pacienții săi. 

Fie că este vorba de recuperare după accidentări sportive, intervenții chirurgicale sau gestionarea condițiilor cronice, Ciprian aplică o metodologie riguroasă și dedicată pentru fiecare caz în parte.

Ciprian Chivu nu doar că ajută pacienții să revină la nivelul lor optim de funcționare, dar îi și învață cum să își mențină sănătatea și să prevină recidivele, subliniind importanța unei abordări proactive în îngrijirea personală. Prin angajamentul său față de excelență și inovație în fizioterapie, Ciprian continuă să fie o resursă valoroasă pentru comunitatea sportivă și pacienții săi de toate vârstele.

Programare


Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nume

This will close in 0 seconds

Programează-te Call Now Button