Member Info

Contact Info

Fringilla urna porttitor rhoncus dolor purus. Luctus venenatis.

udesign@janice.com+(000)245-7890

Cristian Margarit

Tehnician Nutriționist

Cristian Mărgărit aduce peste două decenii de experiență în nutriția sportivă și recuperarea medicală. Specialist în optimizarea performanței atleților și în gestionarea greutății corporale, a dezvoltat planuri nutriționale personalizate ce acoperă o gamă largă de obiective, de la slăbire și creștere în masă musculară, până la reabilitare după accidentări sau operații.

Colaborările sale cu sportivi de top din diverse domenii, inclusiv fotbal, culturism, kickboxing și triatlon, subliniază versatilitatea și eficacitatea abordărilor sale. Parteneriatele de succes cu echipe precum FC Viitorul și FC Farul Constanța au culminat cu victorii în competiții importante, inclusiv Cupa României și Supercupa în sezonul 2022-2023, demonstrând impactul direct al strategiilor sale nutritive asupra performanței sportive.

Fondator al Get Fit Gym, a influențat semnificativ scena fitnessului românesc, inovând în crearea de programe și formarea de instructori. Experiența sa vastă în utilizarea dietelor, cum ar fi cea ketogenică din 2004 și a suplimentelor nutritive, îi permite să ofere servicii de nutriție funcțională de precizie, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui client.

Pune un accent deosebit pe studiul continuu și pe adoptarea inovațiilor în domeniul sănătății și nutriției, argumentând că educația formală trebuie completată constant prin cercetare și practică. 

Recuperarea sa personală dintr-o protruzie de 13 mm la L5-S1, fără intervenții chirurgicale, servește ca testament al filozofiei sale că afecțiunile degenerative pot fi nu doar oprite, ci chiar reversate.

Prin abordarea sa holistică și dedicarea pentru promovarea unui stil de viață sănătos, Cristian Mărgărit continuă să inspire și să motiveze indivizi să atingă starea optimă de sănătate și performanță, depășind barierele tradiționale ale medicinei și nutritiei convenționale.

Programare


Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nume

This will close in 0 seconds

Programează-te Call Now Button