Member Info

Contact Info

Fringilla urna porttitor rhoncus dolor purus. Luctus venenatis.

udesign@janice.com+(000)245-7890

Georgian Iacobescu

Ortopedie și Traumatologie

Dr. Georgian Iacobescu este un nume de referință în domeniul ortopediei și traumatologiei, aducând o combinație valoroasă de expertiză clinică și angajament academic în tratamentul pacienților săi. Ca medic specialist și asistent universitar la catedra de Ortopedie și Traumatologie a Spitalului Universitar de Urgență București, Dr. Iacobescu este dedicat atât îngrijirii pacienților, cât și formării viitoarelor generații de medici.

Doctoratul său în științele medicale de la UMF „Carol Davila” București a fost centrat pe „Dezaxarea aparatului extensor al genunchiului: contribuții imagistice și chirurgicale”, sub îndrumarea Prof. Dr. Dumitru Stanculescu. Această teză de doctorat reflectă interesul său profund pentru îmbunătățirea tehnicilor chirurgicale și pentru aplicarea celor mai eficiente metode de tratament în patologiile complexe ale genunchiului.

Experiența sa clinică este vastă, ocupându-se de cazuri variate de ortopedie și traumatologie la Spitalul Universitar de Urgență București. A fost implicat în pregătirea intensivă în timpul rezidențiatului și a contribuit semnificativ la avansarea tratamentelor chirurgicale minim invazive, cum ar fi reconstrucția anatomica asistată artroscopic a ligamentului patelofemural medial.

Dr. Iacobescu este și un autor prolific, având multiple lucrări publicate în reviste de specialitate și prezentări la conferințe naționale și internaționale. Printre contribuțiile sale se numără studii privind tratamentul luxațiilor recidivante de rotulă și evaluarea riscului cardiovascular perioperator în chirurgia non-cardiacă.

De asemenea, Dr. Iacobescu este activ în comunitatea medicală, participând la diverse emisiuni de radio și televiziune pentru a discuta despre ultimele inovații în ortopedie și pentru a crește gradul de conștientizare despre prevenirea traumatismelor sportive și a condițiilor ortopedice cronice.

Dedicat în continuare dezvoltării profesionale și academice, Dr. Georgian Iacobescu rămâne un pilon al comunității medicale, ajutând pacienții să recâștige mobilitatea și să își îmbunătățească calitatea vieții prin aplicarea celor mai noi și eficiente tehnici în ortopedie și traumatologie.

Programare


Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nume

This will close in 0 seconds

Programează-te Call Now Button