Member Info

Contact Info

Fringilla urna porttitor rhoncus dolor purus. Luctus venenatis.

udesign@janice.com+(000)245-7890

Mădălina Carp

Ortopedie pediatrică

Dr. Mădălina Carp este un medic primar specializat în ortopedie pediatrică, apreciat pentru expertiza și dedicarea sa în tratamentul afecțiunilor musculo-scheletice la copii. 

Cu un parcurs profesional impresionant, început ca medic specialist și continuat ca medic primar la prestigiosul Spital Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București, s-a remarcat prin abordările inovatoare și compasiunea cu care tratează fiecare caz.

A absolvit cu succes numeroase cursuri de specializare și masterate, printre care cursuri de ortopedie la Viena și diverse seminarii AO Trauma în Europa, concentrându-se pe tehnicile avansate de osteosinteză și pe managementul fracturilor la copii. De asemenea, a participat activ la cursuri care abordează tratamentul modern al piciorului strâmb congenital, utilizând metodele Ponseti și franceză, și s-a specializat în tratamentul non-invaziv și minim invaziv al diverselor patologii ortopedice juvenile.

Contribuțiile sale academice includ prezentări la congrese naționale și internaționale, unde a împărtășit descoperirile sale în domeniul ortopediei pediatrică. A participat la numeroase conferințe, precum ARTOP și conferințele SOFCOT din Paris, consolidându-și renumele ca un expert de top în ortopedia pediatrică.

Lucrările publicate de Dr. Carp reflectă angajamentul său pentru progresul continuu în medicina ortopedică pediatrică, cu studii care explorează de la rezultatele chirurgiei minim invazive la tratamente inovatoare pentru malformații. 

Este membră activă în cadrul European Pediatric Orthopaedic Society și a Asociației pentru Ortopedie și Traumatologie Pediatrică, contribuind la evoluția standardelor de îngrijire medicală pentru copii.

Prin abordarea sa dedicată și meticuloasă, Dr. Mădălina Carp nu doar că tratează afecțiunile ortopedice ale pacienților săi tineri, dar le oferă și o calitate îmbunătățită a vieții, ajutându-i să recupereze mobilitatea și să se bucure de o copilărie activă și fericită.

Programare


Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nume

This will close in 0 seconds

Programează-te Call Now Button