Member Info

Vlad Vicovan
Vlad Vicovan

Contact Info

Fringilla urna porttitor rhoncus dolor purus. Luctus venenatis.

udesign@janice.com+(000)245-7890

Vlad Vicovan

Kinetoterapeut

Vlad Vicovan este un kinetoterapeut dedicat, cu o pregătire academică solidă și o experiență practică impresionantă, specializat în îmbunătățirea mobilității și ameliorarea durerii pentru pacienții săi. 

Absolvent al Universității Spiru Haret, Facultatea de Educație Fizică și Sport din București și deținător al unui master în Kinetoterapia Afecțiunilor Locomotorii, Vlad își aduce contribuția în domeniu combinând cunoștințele teoretice avansate cu aplicarea practică a acestora în diverse contexte clinice.

Prin cursurile de specializare pe care le-a urmat, cum ar fi Rockford Kinesiology Concept și IASTM Mobilization, Vlad a aprofundat tehnici specifice care îmbunătățesc eficacitatea intervențiilor sale terapeutice. 

Este expert în terapia prin masaj somatic cu lame IASTM și ventuze, metode recunoscute pentru efectele lor benefice în reducerea tensiunii musculare și ameliorarea durerii.

Experiența sa include și un stagiu de trei ani de practică la clinica Postural Kinetic Therapy și la Centrul de Recuperare pentru copii dr. Nicolae Robanescu, unde a lucrat cu copii afectați de Sindromul Down și alte tulburări din spectrul autismului.

Această experiență l-a dotat cu abilități remarcabile în gestionarea cazurilor complexe și în adaptarea tehnicilor de kinetoterapie pentru nevoile specifice ale fiecărui pacient, indiferent de vârstă.

Vlad este profund dedicat misiunii de a reduce suferința pacienților săi și de a îmbunătăți calitatea vieții lor prin terapii personalizate. El pune un accent deosebit pe crearea unui mediu terapeutic pozitiv, în care pacienții să se simtă ascultați și susținuți în procesul lor de recuperare. 

Această abordare empatică, combinată cu expertiza sa tehnică, face din Vlad Vicovan un kinetoterapeut de excepție, ale cărui servicii sunt înalt apreciate în cadrul comunității medicale și de către pacienții săi.

Programare


Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nume

This will close in 0 seconds

Programează-te Call Now Button