KRATOS

Servicii copii

Servicii copii

Evaluarea Posturală

Cum decurge o ședință de Evaluare Posturală? O sesiune tipică de evaluare posturală începe cu o discuție între medic și părinți despre istoricul medical al copilului, activitățile zilnice, simptomele prezentate și orice preocupări specifice legate de dezvoltarea sa fizică.

Servicii copii

Kinetoterapie pentru Copii

Cum decurge o ședință de Kinetoterapie pentru Copii? O ședință tipică de kinetoterapie pentru copii începe cu o evaluare inițială efectuată de kinetoterapeut pentru a identifica nevoile specifice ale copilului.

Servicii copii

Kinetoterapie pentru Bebeluși

Cum Decurge o Ședință de Kinetoterapie Pentru Bebeluși? O ședință de kinetoterapie pentru bebeluși este blândă și joasă, desfășurându-se într-un mediu cald și confortabil pentru a asigura siguranța și confortul bebelușului.

Ortopedia Pediatrică Copii

Ce presupune Ortopedia Pediatrică? Ortopedia pediatrică îmbină tehnici de diagnostic avansate cu tratamente conservatoare și chirurgicale, adaptate fiecărui pacient în parte.

Servicii copii

Terapia Schroth

Cum funcționează Terapia Schroth? Terapia Schroth utilizează o serie de exerciții tridimensionale personalizate, care sunt menite să fortifice mușchii slab dezvoltați și să relaxeze cei suprasolicitați, restabilind astfel o poziție mai neutră a coloanei vertebrale.

Servicii copii

Terapia VOJTA

Cum funcționează Terapia Vojta? În cadrul Terapiei Vojta, terapeutul aplică presiuni și stimulări în puncte specifice ale corpului pacientului în timp ce acesta este în diferite poziții, precum pe spate, pe burtă sau pe lateral.

Servicii copii

Terapia Bobath

Cum funcționează tratamentele Bobath? Terapeutul utilizează tehnici specifice pentru a facilita mișcări mai eficiente și pentru a ajuta pacientul să învețe să-și folosească corpul cât mai eficient posibil în activitățile de zi cu zi.

Programează o consultație și fă primul pas spre vindecare!

Programează-te
Call Now Button