KRATOS

Ce este Examinarea Biomecanicii Piciorului?

Examinarea biomecanicii piciorului este un proces detaliat prin care se analizează și se evaluează mișcările și alinierea piciorului în timpul activităților statice și dinamice. 

Această evaluare se concentrează în mod special pe glezne, genunchi, șolduri și coloana vertebrală – zone cheie care influențează stabilitatea, mobilitatea și distribuția forțelor prin corp. Scopul este de a identifica orice anomalii care ar putea contribui la durere, disfuncție sau risc crescut de leziuni.

Este recomandată persoanelor de toate vârstele care se confruntă cu durere sau disconfort în timpul mișcării, sportivilor care doresc să optimizeze performanța și să minimizeze riscul de leziuni, precum și celor cu condiții cronice care afectează mobilitatea și calitatea vieții.

În cadrul Kratos Recovery Clinic, prin evaluarea în statică și a mersului, depistăm din timp problemele care pot apărea la biomecanica piciorului (picior plat, pes cavus, hallux valgus, hallux limitus, pronatie, supinatie, rigiditate talo-calcaneana, rigiditate metatarsofalangica), prevenind astfel afecțiuni la nivelul genunchilor, picioarelor și coloanei vertebrale.

Examinarea biomecanicii piciorului kratosrecoveryclinic.ro

Talonete și Evaluarea în Saatică și a Mersului

Evaluarea în statică și a mersului este o analiză amănunțită a posturii și a modului de mers al unei persoane. Aceasta implică observarea și măsurarea alinierii corpului și a distribuției greutății atunci când persoana stă în repaus (static) și în timpul mersului (dinamic). 

Sunt recomandate persoanelor de toate vârstele care se confruntă cu:

Servicii Examinarea Biomecanicii Piciorului

Echipa Care te va Trata

Avem o echipă formată din medici și terapeuți ale căror competențe variate ne permit să abordăm fiecare caz cu o perspectivă completă, elaborând planuri de tratament care adresează nu doar simptomele, dar și cauzele de bază ale afecțiunilor.

Cele mai frecvente întrebări

Biomecanica corporală studiază structura și funcția sistemelor mecanice ale corpului uman, analizând modul în care diferitele părți ale corpului interacționează și se mișcă.

EVALUARE IN STATICA SI AMERSULUI KRATOSRECOVERYCLINIC.RO
Te ajutăm să-ți atingi obiectivele de sănătate și bunăstare!

Programare


Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nume

This will close in 0 seconds

Programează-te Call Now Button